1.7.11

HELLO KITTY CONTEST

Bayt Al-Iman telah di'tag' oleh Puan Nina untuk sama memeriahkan lagi Hello Kitty Contest anjuran blog Karipap Sayur ;)

Sinopsis gambar: Muhammad sedang bermain dan berbual dengan Melody. Melody adalah haiwan peliharaan Pak Andak Muhammad tetapi kesayangan Bosu Muhammad. Sepetang Muhammad berkejar-kejaran bersama Melody sehingga keduanya keletihan. Kali ini Muhammad merasa dicakar Melody. Selepas dicakar, giliran Muhammad pula untuk membalas perbuatan Melody dengan membawa lari bola berwarna oren mainan Melody ;)

HKC
Klik banner untuk turut serta!
Tarikh tutup: 21 Julai 2011 jam 10am

Bayt Al-Iman 'tag': Cekgu Bunga dan Anis Zainal ;)
Jom ramai-ramai!

7 comments:

bunga said...

k.lin...klu kne tag haruslah masuk ea?hahahha
nway,thanx k.lin!! wink wink* :)

Zefa NorAsmara said...

Semoga berjaya!!

ummu muhammad said...

bunga: ha'ahlah kene masuk..mehlah masuk..pinjam je kucing hitam yang bnyk kt blok E tu..pahtu posing tepi die hahahh.. ;D

kak zefa: jomlah sekali. ramaikan peserta heheh ;)

puan nina said...

semoga berjaya!haa..bulu Melody yang kembang.geram pulak tengok..hihi

ummu muhammad said...

memang geram tapi nanti dan tue bulunye pasti rontok..bhase indonesia lagi speaking hri ni ;)

IntaNBerliaN said...

Ya Allah.. pandainya muhammad main dgn kucing.. saya ni pulak takut dgn kucing.. 2pun sbb pernah kene cakar dgn kucing.. jd fobia.. hihii

ummu muhammad said...

intan: heheh mereke berbual semalam mcm faham je bahase masing2..pening nenek die sekejp smlm heee