8.5.11

MLCC: TOP 5!

Alhamdulillah, Pengetua baru sahaja memilih TOP 5 yang padanya bukan mudah untuk membuat pilihan kerana setiap satu tulisan ada keunikkannya tersendiri. Apa yang pasti, insyaAllah setiap peserta dikurniakan kesedaran beragama dalam mendidik dan seterunya dalam usaha menjana modal insan muslim yang hebat insyaAllah!

Diumumkan peserta yang layak ke PERINGKAT AKHIR MLCC adalah...




1. http://korangtahutak.blogspot.com/2011/03/my-little-caliph-contest.html
6. http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/my-little-caliph-contest.html
7. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/my-little-caliph-contest.html
8. http://ummihannaluqman.blogspot.com/2011/03/my-little-caliph-contest.html#links
9. http://satunokhtah.blogspot.com/2011/03/my-little-caliph-contest.html
12. http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/my-little-caliph-contest.html
15. http://dtehafamily.blogspot.com/2011/04/my-little-caliph-contest.html 
19. http://nisajijah.blogspot.com/2011/04/my-little-caliph-contest.html
21. http://cunaghulam.blogspot.com/2011/04/my-little-caliph-contest.html
22. http://ummu-kauthar.blogspot.com/2011/04/selamat-hari-lahir-anakku.html

InsyaAllah TOP 5 inilah yang akan menerima hadiah utama MLCC. Pengetua masih belum memberi kata putusnya untuk hadiah utama. InsyaAllah TOP 5 ini akan disemak semula untuk mencari pemenang utama MLCC.

Oleh itu, kepada semua peserta yang tidak tersenarai TOP 5 janganlah bersedih hati. InsyaAllah kami ada cenderahati untuk anda semua sebagai penghargaan dari kami kerana sudi memeriahkan MLCC anjuran Bayt Al-Iman iaitu:


Sehelai baju baby 3-6 bulan untuk boy dan girl. Diharap anda semua redho cenderahati ini ;) Sekiranya anak-anak sudah besar, boleh disimpan untuk anak seterusnya insyaAllah! Tujuan kami meminta umur dan jantina anak adalah kerana contohnya, Cik Sue dan Nisajijah mempunya 3 Charlies Angels (3 anak perempuan) yang telah besar, kami akan memberi sehelai baju baby boy, inspirasi berusaha untuk ke4 insyaAllah! ;)

Sekian sahaja untuk TOP 5 MLCC. Nantikan dengan sabar pemenang utama pilihan Allah melalui penilaian Pengetua Bayt Al-Iman insyaAllah!

p/s: Diharap peserta boleh memberi maklumat diri segera mengikut format disini bagi memudahkan kami pos hadiah dan cenderahati secara berjemaah insyaAllah! Kami belum menerima maklumat diri peserta yang nombornya yang tidak berBOLD seperti di sidebar sebelah atas kanan blog ini. Terima kasih ;)

10 comments:

ummi hannaluqman said...

assalamualaikum.....

syukur alhamdulillah....anak2 tersenarai dlm top 5....

terima kasih.....

IntaNBerliaN said...

Tahniah kepada yang tersenarai top 5..

terima kasih jugak kerana sudi bagi cenderahati kpd semua peserta

Abah Yie&Ummi Na said...

tahniah kpd yg berjaya...hehe, ummi tak sempat nak join MLCC ni huhu. insyaAllah kalau muhammad buat Contest lagi, ummi na akan join

aNiM said...

salam,

Alhamdulillah..tersenarai dalam top 5..
terima kasih :)

esfa said...

alhamdulillah, tersenarai dalam top5....rezeki anak2...terima kasih bnyk2..=)

Nida said...

Alhamdulillah.. anak-anak Nida berjaya mara, semoga kejayaan buat mereka...(nisajijah)


Insya Allah, sedang berusaha menambah zuriat.... moga2 baju baby boy itu akan ada tuannya selepas ini...ameeeeeeeeennnn :)

terima kasih buat tuan pengetua dan penganjur..

puan nina said...

tahniah pada top 5

comelnye baju bb tu..makasih ummumuhammad =)

Cik Sue said...

aSSaLam uMMu...
Ceewahh cheq ummu nak suruq i tambah lagi er...hehehehehe..ummu bagi la tips camner nak dpt baby boy...

ummu muhammad said...

nida: gogogo!

nina: ;)

ciksue: nak petue meh email..kite turunkan petue moyangku utk baby boy..percubaan pertama alhamdulillah berjaye ;)

wan nurul hezrina said...

asmekum..nurul dah email kay..maaf yer lambat banyak urusan akhr2nie=)