1.5.11

MLCC: MAKLUMAT DIRI DIPERLUKAN

InsyaAllah Bayt Al-Iman memerlukan maklumat diri anda semua untuk memudahkan proses penghantaran cenderahati dan hadiah untuk semua peserta MLCC ;)


Sila ikut contoh format berikut bagi memudahkan kami:
Tajuk email: MLCC
No. Peserta: 1 *mengikut senarai peserta MLCC
Nama: Ahmad
Alamat: *alamat Malaysia insyaAllah ;)
No Tel: 012-3456789
Umur/jantina anak: 8 bulan/mujahid(lelaki) @ mujahiddah (perempuan)

Emailkan kepada attuffahumairah@gmail.com

Semoga MLCC ini memberi berkat kepada kita semua dalam memupuk kesedaran pendidikan anak menurut perspektif islam tidak kiralah menang atau tidak. Mudah-mudahan niat kita untuk menjalin ukhuwwah sesama saudara seislam Allah pandang dan kurniakan lagi ilmuNya kepada kita semua. InsyaAllah!

24 comments:

IntaNBerliaN said...

As salam.. emm keputusan dah ada ke ummu muhammad?..

Saya dah hantar emel dekat emel ummu muhammad

umiliza989 said...

MAKLUMAT PERIBADI TELAH DIHANTAR KE EMAIL....TQ

ummu muhammad said...

saye belum menerima ape2 email lagi insyaAllah ;)

Nida said...

AS-salam..

Nida dah emelkan maklumat yang diperlukan... harap selamat diterima..:)

IntaNBerliaN said...

Saya dah hantar lagi sekali, guna emel yahoo pulak.. emel google ada prob.. kalau ummu muhammad dah terima emel saya, bagitahu yer.. terima kasih :-)

ummi hannaluqman said...

Assalamualaikum ummu....

saya dah send butiran ke email ummu....harap dterima....

wassalam...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..Alhamdllh,dah htr detail kat email...terima tak?

ummu muhammad said...

kepada peserta MLCC:
1. hanya nombor berBOLD disebelah kanan sidebar telah kami terima maklumatnya ;)

2. keputusan belum lagi..hanya saringan. beberapa tulisan yang pengetua suruh tick untuk peringkat seterusnya insyaAllah! ;)

myamyza said...

tadi dah email tapi belum bold lagi.. kalau esok takde kene email sekali lagi..insyaallah

ummu muhammad said...

myza email ape name?setakat ni yang tulah yang dah bagi

p/s: KEPADA PESERTA JANGAN LUPA TULIS NO PESERTA ANDA ;)

myamyza said...

lamporzweet@yahoo.com...xpe2 nanti kite try email lagik...

Adyshariz said...

assalam ummu,

aisha dah send email mlm tadi..moga terima ya

tq

ummu Ahmad said...

salaam,

dah email details ye. check email =)

aNiM said...

salam,

saya dah email :)

terima kasih

zhms8082@gmail.com

ummu muhammad said...

saya hanya menerima peserta no 18,23 terbaru ni

humayraa said...

As'kum..Ummu_Muhammad,
tumpang tanya..emm nama itu adalah nama anak ye?
Time kasih..:))

Huda said...

as salam,

huda dah emailkan semalam, harapnye sudah diterima yer :)

ummu muhammad said...

humayraa: nama awak. name anak un ok ;)

huda: no 23 kan? ok terime! ;)

ummu Ahmad said...

Ahmad punya detail msih belum dapat ye?

ummu muhammad said...

ummu ahmad: belum lagi ;)

ummu Ahmad said...

tapi dah email dah kol 3 tadi..cuba check email...hehe

ummu muhammad said...

ummu ahmad: tak dapat email laagi..name ape ye?

ummu Ahmad said...

cari ashieniesha..tah2 dalam spam box kot..

ummu muhammad said...

yelah banyak betul dlm spam ni..kenape boleh masuk spam?ajar sket ;)