19.5.11

MLCC: 3 X HADIAH SAGUHATI

Alhamdulillah pemenang utama MLCC telah selamat dipilih Pengetua petang tadi dengan izin Allah. Bayt Al-Iman memohon maaf kerana menangguh begitu lama untuk mengumumkan pemenang utama MLCC.


Sebenarnya Pengetua bukanlah seorang yang selalu membaca tulisan zaujahnya di blog ini (blog picisan yang bukan pilihannya, kira syok sendiri sahaja ;) Disebabkan janji, juri MLCC adalah Pengetua Bayt Al-Iman sepenuhnya. Permulaan sehinggalah pemilihan pemenang utama, saya yang akan bukakan semua blog yang terlibat. Pengetua hanya perlu baca dan nilai serta saya mencatatkan blog-blog pilihannya.

Bukan mudah membuat keputusan dari mula hinggakan kepada pemenang utama kerana semua tulisan ada kelebihan dan keunikkan tersendiri. Diharap semua redho dengan pemenang yang Allah telah tetapkan melalui penilaian Pengetua Bayt Al-Iman.

Diumumkan 3 pemenang saguhati MLCC yang telah ditetapkan Allah adalah:
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

3 pemenang hadiah saguhati insyaAllah bakal menerima:

1 x Wet Bag GO GREEN
1 x Laundry NET

DAN


sehelai baju baby 3-6 bulan

Sekian sahaja untuk entry kali ini. Tulisan anda semua memang bagus dan cukup memberi kesukaran kepada Pengetua dalam membuat penilaian. Tahniah kepada anda bertiga! ;)

v
v
v
v
v
v
v
v
v

ADAKAH...
v
v
v
v
v
MUTIARA HATIKU yang menjadi pilihan

ATAU
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

USRAH SAKEENAH yang menjadi pilihan.

NANTIKAN BERSAMA PEMENANG UTAMA MLCC
di entry akan datang insyaAllah! ;)



p/s: PERHATIAN peserta MLCC no.16, minta email semula details kerana setelah disemak semula, details anda tidak dijumpai. Kemungkinan terdelete. Kesulitan amat dikesali. Emailkan semula details anda bagi memudahkan kami pos hadiah dan cenderahati secara berjemaah insyaAllah dalam masa terdekat. Terima kasih! ;)

10 comments:

ummu Ahmad said...

syukur Alhamdulillah. Banyaknya Ahmad dapat prezzies. Jazakillah Muhammad!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ummu Muhamad..tahniah kpd semua pemenang.

Abah Yie&Ummi Na said...

alhamdulillah :) tahniah kepada pemenang saguhati...tunggu pemenang utama pula hehe

Nida said...

AS-salam..

Ya Allah.... tiba-tiba jantung berdegup kencang.. moga ada rezeki buat anak-anakku..ameeeeennnn

Tahniah buat yang terpilih...

Terima kasih
wassalam

esfa said...

tahniah kepada yg menang.....wah, berdebar2 tunggu keputusan siapa la juara tu

ummi hannaluqman said...

syukur alhamdulillah.... tahniah kepada semua peserta....

terima kasih ummu muhammad...

Huda said...

tahniah kpd pemenang!

Cik Sue said...

Assalam Ummu...
1st- tahniah kepada semua pemenang...
2nd - bila nak anjurkan contest lagi...
3rd - uwwwaaaaaa bila aku nak menanggggggggg....

sekian terima kasih, love u Ummu

ummu muhammad said...

ciksue: contest lagi ye..boleh difikirkan..hahahaa ciksue nanti kite buat anugerah khas utk ciksuelah gini...luv u much more ciksue! ;)

Cik Sue said...

hahahaha...hadoyaiiii Ummu, nanti ada plak org lain pun mintak gak diadakan anugerah khas...mcm nie kena sayang Ummu leeeeeebiiiiih lagi laaaaaa....hehehehe