5.3.14

WW- DVD 30 JUZUK AL-QURAN

Alhamdulillah baru sahaja sampai.

Muhammad paling seronok terima hadiah DVD baharu. Dia sangat teruja dengan set DVD yang qarinya Shaikh Abd Rahman Sudais kerana ianya berbeza dengan set DVD yang pernah ada dalam rumah iman kami. InshaAllah satu set untuk dimakmurkan di Bayt Al-Iman. Satu set di rumah pengasuh mereka. Satu set lagi KIV untuk perancangan seterusnya.

Senarai mak-mak yang telah membuat tempahan:
1. Ummu Muhammad
2. Ummu Muhammad
3. Ummu Muhammad
4. Ummu Khalisah
5. Ummu Danial
6. Ummu Amna
7. Ummu Abdurrahman Abid
8. Ummu Alisha
9. Ummu Rayyan
10.

Saya sengaja tempah DVD yang qarinya Shaikh Mashari asbab menurut tuan kedai, ianya lebih diminati kerana bacaannya perlahan dan mudah untuk ikut bagi sesiapa yang ingin menghafal inshaAllah. InshaAllah ada kelapangan waktu yang berkat, saya akan poslaju DVD mak-mak sekalian esok.

10 comments:

Diya said...

Berapa tu kaklin? Saya nak juga~

Anonymous said...

salam...ada lagi ke kak.

Ummu Muhammad said...

InshaAllah ade tinggal satu dik

Anonymous said...

saya nak kak.. ni emel sy miera_azmieda@yahoo.com. nt akak emelkan akaun bank.

Zefa NorAsmara said...

Singgah ziarah rumah Muhammad. Lama tak g jln2.. UM jual ye DVD tu?

Ummu Muhammad said...

ok last DVD tu rezeki awak..alhamdulillah akk email da ;)

kakzefa: da habes kak..org atas akk last hihi..tapi inshaAllah kalau ade permintaan, bole order lagi..rumah kite ade 2 set..shaikh sudais dn shaikh mishari..rumah pengasuh muhammad satu set mishari..inshaAllah bukan anak2 je dapat..kite yg org tue nipun bole smbung2shaikh2 bace..plng penting,,dah 3 tahun psg DVD konsistem, memang pengaruh sistem tubuh mashaAllah..seketul hati yg mcm batu pun bole lembut T__T

MrShafana said...

order lagi.
saya nak satu lagi

MrShafana said...

order lagi.
saya nak satu lagi

ummu fateh said...

salam, ummu muhammad, nak juga, ada lagi tak?
emel saya harga dan no acc bank.

azzukhruf_81@yahoo.com

Ummu Muhammad said...

ummu fateh..email u already :)