19.3.14

WW- TANDA HATI DIY

Hari terakhir. T__T

Semalam Allah izinkan sempat siapkan tanda hati Do It Yourself untuk anak-anak. Fikir punya fikir, Allah ilhamkan untuk hadihi anak-anak dengan sapu tangan. Kesat air mata T__T.

Penanda buku DIY ;).

Pengesat air mata T__T.

Hasilnya :D.

Bila anak-anak yang dapat hadiah sapu tangan, maka, makpak kepada anak-anak juga mahu juga. Semalam juga, saya cari sapu tangan istimewa buat kawan-kawan T__T.

Penanda mata buat rakan-rakan.

Sapu tangan kek cawan. Ada 2 helai. Tidak cukup satu, ada lagi satu kesat air mata :D.

DIY kenangan buat kawan-kawan.

Penanda untuk buku rekod sendiri. Ilham dari Allah tiba-tiba :D.

Semoga bertabah. Wahai hujan, sila jangan lebat T__T. InshaAllah entry tertangguh hari-hari akhir sebelum berakhirnya episod khidmat dalam ladang sawit menyusul dengan izin Allah. Ya Allah sayunya T__T.

8 comments:

humble.yat said...

subhanallah cantik-cantik semuanya!

Zefa NorAsmara said...

Kreatif! Tukar sekolah ke UM?

Ummu Muhammad said...

humble yat: mashaAllah! bile tgk hasil..warne warni mateku :D

kak zefa: iye kak..satu lagi episod kehdupaku..chapter by chapter hihi..ni chapter ke brp tah :P

ain said...

aik?? mcna dpt tukar xkua online lg?huhu

Ummu Muhammad said...

ain: sile jgn jelees hihi..pertukaran arahan..terlebih..yg last year pegi kusus ongputih, rate2 diagihkan ke tempat2 yg memerlukan..jadi kklin diperlukan di tempat baru..alhamdulillah 10minit udah smpai ;) perancangan Allah terbaik.

sedang bina cinta baru ;).

Anonymous said...

lelen..sgt comel book mark tu...klu dekat dgn lelen mau penanda buku tu juga..hehe...next week dah start kursus persediaan nak sambung belajar..blh la letak dlm buku...hehe..GENG1010

adawiyah wiyah said...

Cikgu ,apA khabar cikgu kat sane sihat x..zaril kirim salam kat cikgu,,

Ummu Muhammad said...

geng1010: inshaAllah ade rezeki u hihi..i sedang projek benang sekarang ni..bnyk tempahan tertangguh..main2 mesin musim cuti ni inshaAllah kalau penyakit M tak menguasai diriku :D

wiyah: T__T...wiyah pun tahu blog cikgu? siapakah yang bagi tahu? alhamdulillah cikgu sedang bine semangat dan cinta baru..memang sgt berbeza dgn skpt..doakan cikgu selalu dan kirim salam kawan-kawan..

dah ade cikgu lain nk campak kasut tak bersusun tak? :)