4.10.12

DEMAM

Singgah jenguk ;). Minggu tetamu dan makcik demam bertandang. Minggu lepas tokwan Muhammad dan Abdullah, keluarga sebelah ayah Muhammad datang bertandang. Ayah Muhammad hantar pulang beberapa hari kemudian, ibunda Muhammad dan Abdullah demam. Duduk dan rehat di rumah nenek sementara ayah bekerja dalam minggu ini. Tidak mampu tinggal bersendirian menguruskan si pakcik-pakcik kecil Ramadhan ;). Oh ini baru 2!

Dalam melayang, sempat juga menguruskan pembelian car seat dengan bantuan telefon canggih makngah Muhammad. Seronok juga telefon papan sentuh ;P. Alhamdulillah selesai dan tinggal tunggu sampai ;). Terima kasih kawan-kawan yang singgah dan minta maaf kepada pelanggan imaniaga yang menempah telekong masturah. InsyaAllah sihat, saya mulakan operasi. Minggu ini minggu berehat dirumah mak ;).

Tekun. Baju tidur biru cara belajar visual + kinesthetic. Baju putih stokin pink pula, super kinesthetic hasil diognis. No visual. No audio. All outdoor! Oh! Semoga kejar-mengejar kita nanti membawa ibu kepada kecergasan dan tubuh yang juga super sihat. Super ibu! Haiya!

InsyaAllah nanti saya BW rumah-rumah anda semua kutip ilmu yang tiada dalam buku ;). 

12 comments:

kak tini (umialya) said...

mg 2 beradik kmbali sihat

NoEn said...

moga cepat sembuh semuanya...
patutla lama x update entry
rehat byk2 k..jaga diri

syiela said...

moga cepat sembuh ye...

kalau demam dan uruskan anak sendirian memang amat penat sikit kan

UmmiAbi said...

Syafakillah bt ummu wa syafakallah bt muhammad & Abdullah... Mg semua sht2 & cergas ye:)

Ummu Muhammad said...

terime kaseh semua..ibunda mereka yg demam ;D. anak2anda semua ohhhh mereka berperang... ;P

hafidzyoungscientist said...

Salam sejahtera BAi
Semoga cepat sembuh. Seronok tengok pahlawan dua beradik ni...Berbaloi bersusah-susah beranak ramai. Bila mereka besar...Masyaallah sangat besar
rahmatnya. Harta dunia dan akhirat.

Marlina Mohtar said...

alahai...comelnya panglima2 ni :) semoga soleh sokmo hendaknya.

p/s : dah email maklumat yg akak minta ke? hehe

http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2012/09/pemenang-3rd-birthday-giveaway.html

C'Jai said...

Semoga UM sihat dan sembuh dr demam..c'jai pun baru sihat....anak dan suami jg demam,muntah dan ceret beret....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

comel2 semua nye.. semoga cepat sembuh dari demam..

puan nina said...

moga cepat sembuh..

IntaNBerliaN said...

a'aa kan, kalu kita xsihat mmg xlarat nak jg ank2 yg tgh membesar tu sorg2...

IntaNBerliaN said...

a'aa kan, kalu kita xsihat mmg xlarat nak jg ank2 yg tgh membesar tu sorg2...