7.7.11

GA My Little Secret - Fisher Price

Bayt Al-Iman ditag oleh Puan Nina ;)


Klik banner untuk berukhuwwah fillah insyaAllah! ;D

Bayt Al-Iman tag: Ummu Auni, Ummu Tasneem & Ayu Kemboja

7 comments:

ummu Ahmad said...

ummu Muhammad rajin sungguh join GA, semoga murah rezeki selalu untuk Muhammad. Sejak internet bergerak macam siput takde mood nak berblog o join apa2..huhuhu..
Muhammad, semoga Muhammad dapat menang Lion Stride to Ride leh tunggang sama-sama dengan Ahmad =)

ummu muhammad said...

patutlah tak update..tunggu si ahmad mane die lame menyepi..

amin!!! mudah2an ade rezeki tunggang ala2 kude perang dgn ahmad!

ummu muhammad said...

p/s: ummu ahmad kene tagging banyak..memeriahkan suasane sambil berukhuwwah fillah..sukekan hati kawan2 heee ;)

Princess Solehah said...

eh...ada juga di sini :) insyaAllah nanti ummi join ya

ummu muhammad said...

ummi jom..mcm best je nih hadiah2 ;)

Puteri Nuur At-Terawis said...

Terima kasih sebab join :)

Syaratnya, kena baca 3 entry yang berkaitan dengan Fisher Price product. Soalan GA akan dibuat dalam entry ke-4 berserta dengan hadiahnya.

Selamat mencuba & selamat menang besar :)

ummu muhammad said...

terime kaseh atas doa! ;)