13.5.12

SENARAI PESERTA KEMBARA CINTA AGUNG 3 HARI GIVEAWAY

Alhamdulillah dan terima kasih Muhammad ucapkan kepada semua makcik-makcik yang sudi meluangkan masa untuk sama-sama memeriahkan KEMBARA CINTA AGUNG 3 HARI GIVEAWAY ini.

Terima kasih juga kepada makcik-makcik yang sudi membuat entry promo GA kami ini.
Maaf tidak meninggalkan jejak Muhammad ;).



Berikut adalah senarai peserta KEMBARA CINTA AGUNG 3 HARI GIVEAWAY:

4. Mama Adam Zakwan
6. emi9100@gmail.com
8. nur iryani
10. IntaNBerliaN

InsyaAllah kesemua 10 peserta ini bakal menerima hadiah dan ole-ole daripada Muhammad sekeluarga.
Jadi, sila emailkan butiran diri makcik-makcik sebelum maghrib hari ini untuk memudahan ibu Muhammad membuat pelbagai persediaan ;).

Skema penulisan untuk butiran diri yang diemailkan adalah seperti berikut:

To: attuffahumairah@gmail.com
Subject: KEMBARA CINTA AGUNG 3 HARI GIVEAWAY

UMMU MUHAMMAD
LOT 10 BAYT AL-IMAN
KAMPUNG MUJAHID-MUJAHIDDAH
87002 PETA DUNIA, MALAYSIA.
012-3456789

Mohon makcik-makcik taip dengan huruf besar tanpa menulis 'NAMA' dan 'ALAMAT'. Teruskan sahaja nama dan alamatnya. Itu sahaja ;).

InsyaAllah pemenang dan hadiah untuk setiap peserta baal menyusul insyaAllah pasti dengan izin Allah!

8 comments:

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf perserta pertama ya? Wah, semangat gitu. InsyaAllah kejap lagi email.. Tkasih Muhammad.. :D

IntaNBerliaN said...

SAYA DAH HANTAR DETAIL..

zarina_naniey@yahoo.com.my

jika tak dapat inform saya yer.. :-)

moga rezeki ummu muhammad sekeluarga sentiasa dimurahkanNYA.. :-)

NoEn said...

ler..terlepas..sedih2..xde rezeki...kiki

Ummi Iman said...

Salam UM. Saya baru je hantar. Terima kasih :)

Princess Solehah said...

akak dah emailkan maklumat yang diminta :) guna email : wardah_comel@yahoo.com ye hehehe

Anonymous said...

thanks, very good =)

Amri dan Aishah said...

Sedihnya, terlepas peluang untuk mnyertai..takde rezeki kali ni... :-(

Ummu Muhammad said...

aishah: insyaAllah lain kali..tgh bz assgment ke? ;)