14.5.12

HADIAH KEMBARA CINTA AGUNG 3 HARI GIVEAWAY

Alhamdulillah hari ini insyaAllah Muhammad kemaskini status hadiah dan peserta sahaja.


InsyaAllah semua peserta bakal menerima seperti berikut:

3 x mini kolam renang untuk pemenang utama

Manakala 7 peserta lain insyaAllah bakal menerima:
7 x bakul seperti di atas

dan 
Ole-ole makanan sunnah untuk semua peserta.

Alhamdulillah setakat hari ini 8 daripada 10 peserta telah menghantar butiran diri.
Mohon makcik-makcik yang Muhammad hijaukan untuk segera email butiran diri.

4. Mama Adam Zakwan
6. emi9100@gmail.com
8. nur iryani

InsyaAllah setelah kesemua peserta telah menghantar butiran diri, insyaAllah Muhammad akan segera mengumumkan 3 pemenang utama dan 7 penerima cenderahati daripada Muhammad sekeluarga ;).

7 comments:

NoEn said...

bestnya hadiah...tahniah semua [mode:jeles] muahaha

IntaNBerliaN said...

bestnya.. semua org dpt adiah.. utk peserta yg xmng tu pun, comel je hadiah dia.. hihii..

tp sy plg suke ole2 mkanan tu.. nk simpan sikit kurma tu utk mkn time nk bersalin bln 11 nnti.. hihii.. yela, kurma pemberian org dari sna bkn senang nak dapat,

nur iryani said...

Alhamdulillah, syukran Muhammad. Semoga Muhammad sentiasa dirahmati Allah. Barakallah! :)

p/s : doakan makcik sekeluarga dpt menjadi tetamu Allah di Baitullah & doakan juga semoga rayuan kami di TH diterima. ameen....

Ummi Iman said...

Salam UM,
Alhamdulillah. Seronok tengok hadiah-hadiah tu.
Terima kasih Muhammad. Iman pandai tau sebut nama Muhd. Sebenarnya nama Iman pun ada Muhd juga;)
Semoga sentiasa murah rezeki hendaknya.

Princess Solehah said...

alhamdulillah :) terima kasih BAi sekeluarga....sgt terharu kami antara peserta bertuah :)

Fadlul dan Fifah said...

yang sebetulnya tak teringat langsung ada join ni..thanks to cik puan intan berlian sbb ingtkan..huhu..

Ummu Muhammad said...

huhu baru sempat n balas ;P

noen: heheh lain kali iA kami buat lagi..

intan: boleh buat tahnik baby nanti ;)

makcik iryani: mudah2an disegerekan..bestnye duet dah cukup..nanti dah dapat kad jemputan dari Allah..makcik jgn lupe inform tau..nk tnye prosedur walaupun duet haji tak cukup lagi heheh..

UI: iman geng muhammad ;)

kak ina: lagi terharu ade kawan2 blogger yg best2 ;)

fifah: puan intan berlian memang selalu jadi loceng tau..bagus die ;)