20.11.12

MAKAN LAGI McD!


Jenis roket dan bom yg digunakan oleh israHELL di Palestin kini adalah jenis Dime (dense inert metal explosive). Senjata ini menyebabkan kecederaan dalaman yang parah. Senjata ini juga membawa kpd masalah kesihatan yg berpanjangan dan menyebabkan kanser kepada kanak-kanak. Teruskan menyumbang ke Akaun Aqsa Syarif! [sumber]

Makanlah lagi McD! Minumlah coca-cola sampai kembung! Sapulah loreal sampai menggelupas! Dan nikmatilah produk nestle sampai buncit! Tahniah rakyat Malaysia yang sangat 'prihatin'!

5 comments:

Kakzakie said...

Allah hu akbar!!..
Bersamalah kita sedar wahai saudara-saudaraku. Kakak jadi speechless setiap kali menatap gambar seumpama ini.

Azzuren Mazlah said...

org malaysia xde pride.. sebagai org islam x tau ke kenapa Mcd bagi makan free.. peka sikit berita dunia skrg ni.. israel zionis sedang menyerang palestine.... duit korang bayar to ada share utk tentera dia bunoh org palestine... WAKEUP PEOPLE.. jgn tembolok sendiri...

kayzie said...

Ya ALLAH tak sggup menatap gmbar2 ni lg..Ya ALLAH moga kita sedar, sumbangan kita yg sedikit tuk memboikot tu, insyaALLAH besar kesannya kepada puak yg di laknat nih..

UmmiAbi said...

Boycott pun jihad...Jihad xde besar kecil..Jihad tetap meningkatkan iman walau bagaimana cara sekalipun.
Ummi cuma kecewa pada mereka yg xnk boycott tapi mengata & memperlekehkan org boycott kononnya menjatuhkan ekonomi. Just shut up if u don't know & not alert. Walau sebesar zarah xde nilai prihatin,tp pls..jgn condemn kerana org yg boycott ni at least diorang ada usaha walaupun hasilnya kecil berbanding mengangkat senjata ke medan. Namun Allah pandang usaha, bukan hasil... Syabas pada mereka yg boycott..Yg xnk boycott, tgk video2 di GAZA now & kalau xde nilai prihatin juga, pls..DIAM LEBIH BAIK..

C'Jai said...

Tahu mereka semua ni ahli syurga..tp hati keibuan ttp merintih melihat anak2 ini dizalimi sedemikian rupa..YA ALLAH hancurkan lah bangsa terlaknat.....YAHUDI LAKNATULLAH...