29.1.14

WW- SEDANG HADAM

Mampu baca sedikit sedikit sahaja. Sangat teruja dengan mukadimah buku ini. Melahirkan tanpa sakit? MashaAllah! Tabarakallah!

InshaAllah cuti semester 5 tahun untuk persediaan second batch akan dimanfaatkan dengan ilmu-ilmuan alami :D. Mudah-mudahan Allah redho dan mudahkan kami ;). Ramai sahabat-sahabat dan rakan-rakan blogger yang punya anak-anak sebaya Muhammad dan Abdullah sedang hamil dan telah bersalin untuk third edition mereka. Mabruk! Moga menjadi pemuda-pemuda hebat sebagai teras kekuatan saf-saf tentera-tentera Allah inshaAllah!

Jazakillah khairan kathira Puan Iryani Ahmad atas bantuannya menghubungkan saya dengan buku-buku ini dengan izin Allah. Semoga Allah memudahkan jalan-jalan anda sekeluarga ke syurga Allah inshaAllah ;)

6 comments:

Nur Alya said...

Kak leen beli di mana buku tuuuuuu??
nakkkkkk...
share la sikit sebelum daku bersalin :))

Ummu Muhammad said...

alya: pw mek yani..hehehe...inshaAllah kene maraton bedahlah nampak gayenye ni heheh...

consult direct dr mek yani pun thums up! ;)

iryani ahmad said...

nantikkan kupasanku dalam buah tangan pertama. hihi

Khairunnisa Hamdan said...

katne nak beli leen? buku ni dah kuar lum kat kedai?

Khairunnisa Hamdan said...

katne nak beli leen? buku ni dah kuar lum kat kedai?

Ummu Muhammad said...

yani: bile mahu keluar buah tangan!

nisak: tanye mek name yani atas tu..die org tengah heheh