25.9.12

ALDO EGO CONVERTIBLE CAR SEAT

Akhirnya! Setelah mencari-cari CAR SEAT yang selesa dengan harga yang berpatutan, akhirnya setelah bulan mengambang penuh hari ini :D, saya mahu mengajak sesiapa yang ingin berkongsi beli car seat brand ALDO EGO CONVETIBLE dengan saya. Ada yang sudikah? ;)


Car seat ini jika dibeli sebuah harganya RM239.20 tetapi sekiranya beli 5, harganya menjadi RM199.40. Saya dan suami berhajat untuk membeli 2, untuk Muhammad dan Abdullah. Jadi, ada lagi 3 kekosongan untuk yang berminat. Pos penghantaran kita bahagi-bahagilah ya ;). Saya tidak jual semula tetapi mahu berkongsi beli 5 sekali. Boleh lawat web kedai tersebut DISINI. Kiranya ada yang sudi, silalah email atau komen disini atau SMS sahaja. InsyaAllah dengan kadar segera ya! Muafakat membawa berkat insyaAllah! Hehe ;D

Kemaskini 28/9/12
1. Muhammad (grey)
2. Abdullah (red)
3. Nur Iffah Damia (red)
4. Ummu Amna (red)
5. Ummu Mus'ab (red)

p/s: Hanya ada red dan grey ;). Shipping seorang RM10. Alhamdulillah cukup 5! Terima kasih semua! ;D

13 comments:

NoEn said...

banyak bezanya tu...rugi la klo xshare

Huda said...

dear, dia sesuai dari umur berapa sampai berapa?

Ummu Muhammad said...

noen: tulh dekt rm50 beze

huda: klau ikut descp die tulis 0-4y ;)

kak tini (umialya) said...

cantikkan tp Alya dah besar

Mama Mia said...

Hehe....setuju sgt dgn yang warna merah tu. :)
Mmg sesuai untuk bb Damia.

IntaNBerliaN said...

bagus share macam ni... untung sikit kan...

sy xguna car seat pun selama ni... duk pegang sendiri je anak... huhu

Ummu Muhammad said...

kaktini: alya da anak dare dah ;)

mamamia: ;D nanti cari lagi due cukupkan korum hehe

intan: tulah ingat nk beli satu utk abdullah..kesian pulak tgk muhammad dapat yg org punye..tak selese tgk die tido merengkek dalam kete sebelah ayah..

anis said...

kak lin..murahnya..tapi buat masa ni anis takde bajet la nak beli..hehe..duit gaji skrg bnyk guna untuk pusing modal untuk kedai barang bayi..baru nak mula bisnes ni banyak nak pakai duit..takde rezeki nak join kak lin beli carseat ni..hehe

FADLUL & FIFAH said...

tasneem bli yg cmni jugak..tapi lama dh bli nye..tak leh nak share..huhu

C'Jai said...

kalu ada bb teringin jer nak join sekali..hehe...

puan nina said...

kaler grey pun menawan ;)

UmmiAbi said...

Waah..cantik... tp kne tnye abi dulu..sbb yg wafa guna skrang kezen dia punyer...huhu

Leeda said...

saya ada color merah, mcm gmbr. masih baru. tak jejas langsung. sapa nak? hehe..emel tuannor@gmail.com/sms 0145206510