10.7.12

TERIMA KASIH TERTUNGGAK

Semangat menulis yang terbang entah ke mana hampir seminggu. Touch and go sahaja ;D. Semalam sahaja saya telah menerima hadiah GA yang keempat dan hari ini barulah ada semangat sedikit mahu menghadap samra' (laptop hitamku ;). Mungkin penangan projek jahitan yang masih berbaki 35% untuk disiapkan ;). Walaupun bukan pemenang utama, tetapi saya mahu juga abadikan di BAi sebagai tanda penghargaan dan terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang pemurah-pemurah yang sudi memberi hadiah free buat saya dan Muhammad ;).

Rasanya sudah berbulan lamanya Puan Intan melangsungkan GA sulungnya. Foto hadiah pun saya ada ambil sebelum berangkat menunaikan umrah tetapi apabila dicari-cari, tidak ketemu foto-foto hadiah tersebut T_T. Penghabisannya saya google mana yang tiada. Minta halal tuan tanah yang fotonya saya ambil melalui google ;).

Ada key chain bunga, brooch jurai dan buku jawi buat Muhammad ;).


2. Tidak Dapat Dikenalpasti
Hadiah penanda buku keras yang tertulis nama MUHAMMAD ini saya tidak pasti dari mana GAnya yang mana saya terima serentak dengan hadiah Puan Intan. Walau bagaimanapun, ianya cukup manis kerana siap gambar Muhammad berkopiah semasa bayi ;).

Manis sahaja penanda buku buatan sendiri ini ;).


Ini pula saya terima minggu lepas. Cik Kema ini sedang menunggu hari dan sudah terlebih banyak hari dari due sebenarnya. Semoga Cik Kema selamat dan mudah melahirkan anak keempatnya nanti insyaAllah ;).

Hadiah tudung ;). Bak kata emak, sesuai pakai ketika di dalam labour room nanti. Selesa kerana ianya singkat ;).


4. Hadiah Teka-Teki Azatiesayang
Ini pula saya tidak bertuah untuk memberikan jawapan yang betul tetapi Kak Atie dengan pemurahnya mahu memberi kepada beberapa rakan blogger yang menyertai teka-teki tersebut secara cabutan. Hadiah ini baru sahaja sampai semalam ;).

Hadiah yang sangat berguna buat ibu mengandung seperti saya iaitu kain batik ;). Juga, puzzle buat Muhammad. Ada sahaja rezeki Muhammad ;).

Terima kasih kepada semua penganjur GA. Semoga Allah melipat gandakan rezeki buat anda semua asbab kebaikan anda yang suka memberi. Terima kasih semua! Ukhuwwah dan sayang fillah dari BAi! ;)

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam UM.Alhamdulilah,murah rezeki UM sekluarga.Macam2 ada :D
Pemberian kecik dr k.atie skluarga....semoga ukhwah kita terus trjalin hingga ke akhir hayat.
Aminnnn
Maaf sgt22222 menyusahkn UM sekluarga diatas 'kecuaian' k.atie.
Terima kasih byk2 ya....

kak tini (umialya) said...

Alhamdulillah rezeki..

Zefa NorAsmara said...

Alhamdulillah, murah rezeki muhammad dan ibu. Tahniah... :-)

ps: doakan ibu abg yusuf pun murah rezeki ya muhammad.. :-)

Ummu Muhammad said...

kaktie: takdirnye petang tu ayah muhammad bawak students die yg yatim pegi beli baju raye kat banda..sekali jalan..kite siapkan awal2..aya muhammad letak dalm tong pos je.. tak susah manelah kaktie ;D

kak tini: rezeki kaktie insyaAllah menyusul ;)

aunt zefa: insyaAllah ade rezeki aut yg tak disangke2 asbab suke memberi ;)

Ummi Iman said...

Alhamdulillah murah sungguh rezeki. Mcm2 ada ;)
Kalau saya jd UM ada kerja lain yg dibuat. Agaknya susah juga nk online ;)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. murah rezeki ummu muhammad ni... rezeki muhammad pun murah jugak!!.. :-)

syiela said...

alhamdulillah rezeki.. tahniah ye

Ummu Muhammad said...

UI: heheh memang susah..tunggu muhammad tido baru boleh bersenang lenang dpn laptop ;D

intan: amin mudah2an ite semue sentiase dimurahan rezei ;D

kak syiela: alhamdulillah rezeki ;D