16.2.14

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Puan Ina adalah antara blogger awal yang Allah takdirkan saya kenal semasa baru berjinak-jinak dengan blog mak-mak lebih kurang 3 tahun yang lalu. Anak-anak kami pun seusia, kurang lebih beberapa bulan. Malah rezekinya bertambah murah dengan edisi ketiganya inshaAllah!

Puan Ina yang sangat pemurah! Ada sahaja rezeki kami sekeluarga melalui Puan Ina, mak Alisha dan Aqilah. Jadi, saya mesti meraikan GA anjuran blognya saban tahun tanda saya sangat menghargainya sebagai sahabat walau di alam maya!

Semoga Allah mudahkan segala urusannya dan makbulkan doa-doanya asbab segala kebaikkannya kepada semua orang inshaAllah! Sayang fillah Puan Intan Berlian! :D

Klik banner untuk turut serta!

Link sponsor:

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam UM.Good Luck ya...

Ummu Muhammad said...

jzkk kaktie ;)

IntaNBerliaN said...

Allahuakbar.. Terharu saya baca entry ni.. Thanks ummu..!! Semoga ada rezeki ummu dekat GA saya ni.. :)


Btw, saya nak tempah lagi saya telekung la ummu,, utk alisha, yg dulu dah xmuat bahagian muka tu dah ketat.. so, yg lama blh pass kat aqilah..

nak tempah yg alisha punya plak.. tapi nak ummu besarkan bahagian muka tu.. tak kisahlah kalau ummu terlajak besar pun, saya boleh bagi dia guna kerongsang.. saya nak bagitau anggaran muka pun xreti.. hihii

nanti ummu gtau samada ummu ambik order lagi tak yer...

Ummu Muhammad said...

ok ina no prob! bg name alamat no tel ye ke email.. ;)

IntaNBerliaN said...

ok, nanti saya emel.. :-)

thanks

shasha yacob said...

Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

IntaNBerliaN said...

aS SALAM..
ummu, ummu ada menang baucer diskaun 25% dekat the veil by ruzaini ruzlan..

ummu blh beli apa je n dpt diskaun 25%.. ummu blh tgk kot2 ada yg berkenan https://www.facebook.com/TheVeilByRR or www.theveilbyruzainirozlan.com

ni no kod baucer diskaun tu

25JKGGHDC

Ummu Muhammad said...

mashaAllah ina!!! jazakillah..tak sempat nk tgk blog beberape hari ni..shibuk ya hampon..trime kaseh ina!!! semoge terus murah rezeki yg berkat buat ina sekeluarge! ameen!