12.11.15

SUCI, SIHAT & WANGI

Susah mahu ditajukkan entry kali ini :D.

Kawan-kawan (baca: makcik-makcik Jlos) ada beberapa orang yang bercerita perihal produk mandian dan wangian serta penjagaan kesihatan Dr. Zulkifli Sharif terutama mandian bidaranya yang 'berhantu'. Berhantu disini maksudnya, memberikan kepuasan yang bukan sedikit. Mandian dan wangian yang inshaAllah bebas kimia merbahaya.


Pada asalnya, sebelum terjebak dengan mandian merangkap shampoo ini, kami mencari-cari krim untuk ruam di leher anak. Saya sendiri tidak mampu mengagak makanan yang memberi alahan kepada kulitnya. Jadi dari situ, saya berkenalan dengan produk-produk Dr. Zul melalui kawan-kawan. Kami beli krim Baybie yang paling kecil.

Alhamdulillah dengan sapuan setiap kali selepas mandi selama lebih kurang seminggu, ruam di leher si anak hilang dengan izin Allah. Alhamdulillah juga sehingga hari ini, ruam tersebut tidak muncul-muncul lagi.

Semenjak itu, kami sekeluarga adalah pengguna produk Dr. Azma oleh Dr. Zul. Dari mandian, wangian sehinggalah kepada produk makanan sunnah seperti kapsul Habbatussauda'. Cuma belum jadi stokis mereka sahaja. InshaAllah sedang dalam kira-kira :D. InshaAllah akan dipanjangkan penggunaannya di TTI untuk anak-anak kami disana juga.

Kesimpulannya, highly recommended!

No comments: