13.8.14

SEJARAH TETAMU BLOG TERTINGGI

2 malam lepas saya hampir tidak percaya, tetamu yang sedang online seramai 44 orang. Jumlah tertinggi yang pernah saya jumpa setakat kurang lebih 6 tahun saya berblog. Jumlah pengunjung sehari pula hampir 1K. Juga catatan tertinggi.

Penangan vaksin.

Ambil tahu dan kajilah 2 pendapat pengamal perubatan. Informasi terkini. Mereka yang pakar juga terbahagi kepada dua. Ada yang setuju dan sebaliknya. Semuanya adalah pilihan makpak sendiri buat anak masing-masing. Berdoa dan buatlah pilihan dengan fatwa hati hanya dan kerana Allah.

Alhamdulillah untuk anak-anak kami, kami sangat bersyukur kerana Allah campakkan kesedaran ini cepat sejak anak pertama lagi. Kesannya juga sungguh berbeza dengan anak kedua. Mudah-mudahan dengan pengamalan makanan-makanan sunnah setiap hari, Allah izinkan DETOX, buang semua anasir jahat yang telah lama bersarang dalam tubuh kami sekeluarga.

Satu perkataan yang mampu saya katakan berkenaan penjagaan makanan setakat yang kami mampu dengan izin Allah dan merawat secara sunnah serta alami, hanya SUBHANALLAH!

No comments: