7.11.16

ADDICTED

Sekian lama betapa dunia blog, cuba bina 'personal branding' untuk niaga di fb santai-santai. Wujud personal fb pun asbab page TTI cuma tidak berfungsi sahaja. Jadi, dengan inisiatif yang ada, cuba kembangkan imaniagaMA dengan modal kecil dan mula aktif sebelum Ramadan 1437.

Seronok juga berada dalam dunia cyber fb. Macam-macam ada. Banyak keperluan makan dan pakai yang menepati kriteria kami boleh didapati dengan mudah. 


Antaranya ialah deoderon. Punyalah gembira suka bertemu teknologi yang memudahkan. Maklum sahaja, bertahun bersara produk yang mengandungi aluminium. Bahan alami pula agak leceh.

Sekarang RnR. Rehat dan rawat hati. Padam aplikasi fb kerana hampir tidak terkawal. Banyak masa dihabiskan menghadap skrin sambil scroll. Istilah paling tepat ialah addicted. Sendiri cari penyakit, sendiri perlu pandai cari ubat.

Bila rasa penat, maka rehatlah sekejap.

2 comments:

All about a journal said...

hehe welcome back...

i pun kadang-kadang ada rasa 'malas' nak buka facebook. tenangkan hati. huhu...

Ummu Muhammad said...

kiki..untuk marketing strategy meme perlu juge za.. page tu dah ade..bolehlh berlepas sekejap kan :D