25.9.13

WW- MINYAK SUNNAH ISTIMEWA

Produk sunnah terbaru dalam rumah iman kami. Minyak zaitun atau nama popularnya olive oil :P.

Sebotol RM 39.90 dari Syria.

Makan semasa perut kosong. Salah satu testimoni PTT, alhamdulillah dalam sebulan mengamalkannya, pengasuh anak-anaknya seorang pengidap resdung, sembuh dengan izin Allah berkat minyak zaitun, sunnah Baginda Rasullah SAW.

Baru terima jumaat lepas. Minyak inilah yang saya maksudkan minyak istimewa yang dicurahkan ke atas nasi Muhammad bersama habbtussauda' dan madu semasa demam.

Selamat datang geng baru! Geng amalan harian kami seisi rumah iman ;).
Semoga anda semua mendatangkan barakah buat kami sekeluarga!

5 comments:

Fizah said...

bagusnya amalan pemakanan sebegini...yg dalam bekas kecik tutup hitam tu apa ya? dan mana nak dpt stok bahan2 camni ya?

Ummu Muhammad said...

fizah: tu habbatussaudak atau jintan hitam name pasanye..akk beli kat tempah rempah ratus je hbs tu..madu, vco beli kedai organik sbb shopping sayo, sikit2 buah n kekacang disane..sebulan 2 balang utk madu ;D..olive oil tu kalau ramai nak bole pre order

UmmiAbi said...

Totally agreed.. Setiap umah umat muhammad sepatutnya ada makanan sebegini. Buang semua ubat batuk, paracetamol etc...
Sangat berkenan dgn Evoo tulah UM.. Nak jugak... Dari timur tengah ke tu??

Ummu Muhammad said...

Ummi wafas: ni dr syria..39.90 ade kawan akak olive oil die seratus lebih dr palestin.testi die rambut alhamdulillah da tak gugur..iA nnt um bukaklah sesape nk evoo ni

Marlina Mohtar said...

TM pun amalkan minyak zaitun. Biasanya akak akan masukkan 1 sudu minyak zaitun ketika menanak nasi =) ataupun masukkan sekali sehelai daun limau purut.